ANKARA / ELMADAĞ - Elmadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

"BEN HER YERDE VARIM" PROJESİ KAPSAMINDA SIFIR ATIK, GERİ DÖNÜŞÜM KONULARINDA ÇEVRE BİLİNCİ OLUŞTURMAK AMACIYLA MAMAK GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİNE 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE GEZİ DÜZENLEDİK.

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

ANKARADAKİ TÜM OKULLARLA EŞ ZAMANLI OLARAK DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZ DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ İLE SON HAFTAYI EĞLENEREK DEĞERLENDİRDİ...

Haz

Okulumuzun tanıtım sunumu için linke tıklayınız.

Haz

Okulumuz konferans salonunda 30 Mayıs 2019 tarihinde İngilizce Öğretmenimiz Fazlı Öz tarafından tüm öğrencilerimize Çölyak bilgilendirme semineri düzenlenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

10/05/2019 tarihinde, okulumuzda görevli Rehber Öğretmen Kübra Gönen tarafından, tüm öğrencilere bağımlılık ile ilgili eğitim verilmiştir.

May

06/05/2019 tarihinde Geleceğe Köprü Projesinde seminer düzenlenmiştir.

May

Nisan ayının ilk haftasında, ilçemizdeki tüm ortaokul 8.sınıf öğrencilerine okulumuz tanıtılmış ve obezite eğitimi verilmiştir. Bölümlerimiz hakkında tüm öğrenciler bilgilendirilmiştir.

May

26 Nisan Dünya Fikri Mülkiyet Günü çerçevesinde eğitimler verilmiştir.

May

17 Nisan 2019 tarihinde Mesleki Tanıtım Fuarı düzenlenmiştir.

May

2 Nisan 2019 tarihinde Sıfır Atık Projesi kapsamında eğitimler düzenlenmiştir.

May

2 Nisan 2019 tarihinde Otizm Farkındalık Günü çerçevesinde eğitimler verilmiştir.

May

2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin´i Anma Yılı çerçevesinde eğitimler düzenlenmiştir.

May

1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla okulumuzda farkındalık eğitimleri verilmiştir.